Casa „Odris”

Casa „Odris” este un proiect de locuință naturală, un spațiu armonios, transparent, luminos, o interfață între interior și exterior. Suprafața mare vitrată aduce fluid grădina în spațiul destinat relaxării. Terasa urmărește conturul casei ca o continuare firească a pardoselii din dușumea de fag a camerei de zi. Spațiile sunt deschise catre o semi curte interioară ce creează intimitatea necesară oricărei familii.
„Odris” este o casă cu structură din lemn, finisată cu materiale naturale ce nu conțin compuși de sinteză. Poate fi locuință permanentă, casă de vacanță, vilă turistică sau casă de oaspeți în așezările ecologice. Se pot creea ansambluri turistice din mai multe unități în locații de lux.
Comfortul termic al casei este asigurat de termoizolația de 25cm grosime. În sezonul rece, șemineul cu recuperare de căldură asigură o temperatură placută. Casa „Odris” este dotată și cu panouri radiante tip Sunjoy. 







Casa „Odris” face parte dintr-un set de proiecte dezvoltate de „Dhyanna World Development srl”. Punem la dispoziția celor interesați aceste proiecte si livrăm toate documentațiile necesare obținerii Autorizație de Construire (DTAC), Proiectul Tehnic și Detaliile de Execuție.

Următoarele proiecte pe care le vom prezenta pe site-ul nostru sunt: Centru Holistic, Centru pentru seniori, Bungalou pentru baze sportive, Pensiunea „Dhyanna”, Case Naturale pentru așezări ecologice, Motel „Dhyanna”, Parcare TIR si parcare rulote cu toate facilitățile moderne, Bază Sportivă montana, Concept sat ecologic, Ateliere de Creație si Meștesugărești, Sere pentru Permacultura, Mobilier interior, urban și de grădină, Decorațiuni.



Comentarii

CELE MAI CITITE ARTICOLE: